Google

Els Mossos augmenten efectius a Mataró per intentar combatre la inseguretat

dimecres, 27 de maig de 2020 19:02
Una nova unitat de policies reforça des de fa dies el dispositiu de Mossos d'Esquadra a Mataró. Davant el repunt de l'activitat delinqüencial vinculada en molts casos a alguns habitatges o locals ocupats a la capital del Maresme, la Generalitat ha mobilitzat efectius de les ARRO. L'Ajuntament voldria que aquest augment d'efectius fos permanent i no puntual. El Conseller de l'Interior Miquel Buch i l'Alcalde David Bote han presidit aquest dimecres una Junta Local de Seguretat extraordinària per donar resposta a les dades de delictes, que a Mataró han augmentat per sobre de la mitjana catalana. L'Ajuntament ha demanat durant mesos un augment de la plantilla de Mossos destinats a la comissaria de la ciutat i, segons relatava en un tuit la regidora Anna Villarreal havia demanat un Pla de Xoc que Interior no hauria atès. El principal resultat dels contactes directes entre Alcalde i Conseller de dies enrere és una unitat que reforça la presència de Mossos a la ciutat. La junta local de seguretat, celebrada telemàticament Aquest reforç policial, que és conjuntural i no fixe com voldria l'Ajuntament, es va aprovar dies enrere davant l'evidència que el desconfinament havia fet augmentar els delictes. Igualment hi ha la problemàtica de les ocupacions, que han anat a més i que concentren en alguns grups amb una alta activitat delictiva. Preguntat per quan es faria fixe aquesta dotació a la ciutat, el Conseller no hi ha posat data relacionant-ho amb la manca d'efectius de la Policia de la Generalitat a nivell general. Dades preocupants En el decurs de l'atenció als mitjans el Conseller Buch ha situat en un 4 per cent l'augment dels delictes a Mataró i en un 15 per cent les detencions practicades. Preocupen les dades mataronines perquè signifiquen un augment dels delictes en un context en què a nivell general català s'ha tendit a la baixa, amb els mesos de confinament.

Llegiu més a: Capgròs.com - El diari digital de Mataró i el Maresme

 

Orientacions per atendre emocionalment els alumnes quan tornin a l'escola

dimecres, 27 de maig de 2020 17:28
El Departament d'Educació ha anunciat aquest dimarts que oferirà al professorat i als equips directius dels centres recursos i orientacions per tal d'atendre les emocions de l'alumnat en la tornada a escoles i instituts. El principal objectiu d'aquestes orientacions és permetre als docents planificar una estratègia en el retorn dels alumnes al centre educatiu i a totes les activitats en les que estan acompanyats per adults, suggerint la creació d'espais de trobada i dinàmiques de retrobament. D'aquesta manera, es recullen un seguit de vídeos amb les reflexions d'experts de diferents àmbits relacionats amb la pedagogia, la psicologia, l'orientació, directors de centres educatius, i membres del Consell Escolar de Catalunya, entre d'altres. Les orientacions també pretenen facilitar que el professorat pugui identificar l'alumnat amb necessitat d'especial acompanyament i possibilitar l'atenció a les necessitats emocionals dels alumnes en procés de dol. S'inclouen, per exemple, recursos per tal que els docents puguin escoltar i recollir les preguntes i inquietuds dels infants i joves, i identificar així les necessitats relacionades amb el dol. L'espai web –que s'inscriu a la pàgina de l'xtec- inclou diversos apartats segons els temes que s'hi tracten: atendre les emocions, neuroeducació, dol i pèrdues, les famílies, l'alumnat, l'educació no formal en el retorn dels infants i joves, i recursos. Es plantegen diferents elements de reflexió al voltant d'aspectes com l'organització del retorn en equip, la preparació dels espais, els diferents tipus d'acompanyament o la figura del docent com a persona de referència per als alumnes.

Llegiu més a: Capgròs.com - El diari digital de Mataró i el Maresme

 

Quatre nous ingressos per coronavirus en 24 hores a l'Hospital de Mataró

dimecres, 27 de maig de 2020 15:51
Malgrat que l'epidèmia sembla sota control els contagis se segueixen produint, requerint en diversos casos l'ingrés hospitalari de les persones afectades per coronavirus. És el que ha passat a l'Hospital de Mataró en les darreres 24 hores, ja que s'hi han sumat 4 nous ingressos per haver contret la Covid-19. Aquestes són les dades facilitades pel Consorci Sanitari del Maresme aques dimecres, dia 27. Aquest fet comporta que la xifra total d'ingressats torni a superar la cinquantena, després de prop d'una setmana per sota d'aquest llindar. En concret els 4 nous ingressos eleva la dada total a 51. En les darreres 24 hores no s'ha donat cap alta hospitalària de pacients que hagin superat el coronavirus. !function(e,i,n,s){var t="InfogramEmbeds",d=e.getElementsByTagName("script")[0];if(window[t]&&window[t].initialized)window[t].process&&window[t].process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement("script");o.async=1,o.id=n,o.src="https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js",d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,"infogram-async"); Coronavirus Mataro Infogram La bona notícia és que en aquesta darrera jornada no ha calgut lamentar cap defunció per coronavirus, motiu pel qual la xifra total de víctimes mortals de la pandèmia a l'Hospital de Mataró es manté en 132. El nombre total d'altes hospitalàries també es manté en 443. Per últim, ha baixat el nombre de professionals sanitaris en aïllament; avui tan sols son 10, mentre que en la jornada anterior se situaven en 15. Dades a nivell català Les funeràries catalanes han reportat aquest dimecres 277 noves morts per covid-19 en les darreres 24 hores, 248 més que en l'últim balanç del Departament de Salut. Això deixa la xifra global de víctimes en 12.154. A banda, s'han detectat 99 nous casos positius testats (144 menys) i ja en són 65.402. D'entre les víctimes, 6.658 persones han mort en hospital o en centre sociosanitari (25 més), 3.973 ho han fet en una residència (45 més) i 779 al domicili (5 més). Fins ara hi ha hagut 4.027 persones ingressades greus, 11 més des de l'últim balanç, i actualment en són 187, les mateixes que fa 24 hores.

Llegiu més a: Capgròs.com - El diari digital de Mataró i el Maresme

 

Convocades 30 beques per a estudiar al TecnoCampus

dimecres, 27 de maig de 2020 13:19
La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme ha convocat 30 beques per finançar la matrícula de nou accés als estudis de grau per al proper curs. El termini de sol·licitud acaba el 24 de juny i contempla opcions del 25, el 50, el 75 o el cent per cent del cost. El TecnoCampus resoldrà les beques entre els candidats sol·licitants emparant-se en criteris de valoració com els factors socioeconòmics i d'expedient acadèmic, prioritzant els primers respecte els segons. També es tindrà en compte la procedència geogràfica, amb puntuació per als residents a Mataró i, en menor mesura, a la resta de municipis del Maresme. D'aquesta manera es vol incidir en la territorialitat del projecte. També es prioritzen aquells que optin per cursar estudis de grau de l'àmbit de les enginyeries, i s'afavoreixen les noies, entre les quals hi ha una manca de vocacions per a aquest tipus d'estudis. En funció dels punts que assoleixin, els candidats podran optar a les cinc beques pel 100% del preu de la de la matrícula, les cinc pel 75%, les deu beques pel 50% o les deu beques pel 25%. Vàlides durant tots els estudis Un cop obtinguda una d'aquestes beques, adreçades nous estudiants de grau, es renoven any a any, mentre duren els estudis, i sempre que no canviï la situació econòmica de la unitat familiar de l'estudiant. El curs 2019-2020, el TecnoCampus ha atorgat un total de 71 beques a la matrícula de grau –entre noves adjudicacions i renovacions-, a les quals cal afegir les 17 beques a esportistes d'alt nivell perquè compatibilitzin esport i formació universitària. Tota la informació sobre beques es pot consultar clicant aquí.

Llegiu més a: Capgròs.com - El diari digital de Mataró i el Maresme

 

Dol oficial a Mataró fins el 6 de juny per les víctimes de la Covid-19

dimecres, 27 de maig de 2020 13:19
Mataró se suma als 10 dies de dol oficial decretats pel Consell de Ministres un cop tots els territoris de l'Estat van entrar en fase 1 de desconfinament. El dol és per totes les víctimes de la Covid-19 i s'allargarà fins el 6 de juny. És el període de dol més llarg decretat en democràcia. A Mataró l'Ajuntament secunda el dol després que així ho aprovés per unanimitat la Junta de Portaveus. Aquest migdia, seguint la convocatòria d'un minut de silenci davant les cases o llocs de treball, els representants dels grups municipals s'han disposat, amb la separació necessària entre ells, per aquest minut de silenci.de record a les víctimes. Fins ara les morts a nivell espanyol per causa de la Covid-19 ja són més de 27.000. A nivell formal, el dol oficial es visualitza amb les banderes exteriors dels edificis municipals onejant a mig pal. Igualment, les banderes interiors com les presents al Saló de Sessions, llueixen un crespó negre.

Llegiu més a: Capgròs.com - El diari digital de Mataró i el Maresme

 

Albiren un catxalot de grans dimensions a la costa de Mataró

dimecres, 27 de maig de 2020 12:25
Un enorme catxalot es va deixar veure ahir dimarts, dia 26, a la costa de Mataró. L'avistament es va produir cap a les 2 del migdia a la zona coneguda com els canons del Maresme, a unes 12 milles de la capital de la comarca. La balena va ser captada des de l'embarcació de Posidònia21, un projecte ambiental dedicat a la protecció de l'alguer de Mataró i de l'ecosistema marítim de la comarca. "És quelcom ben poc comú, és el primer cop que veiem un cetaci com aquest", explica Marcel Gubern, que va fotografiar i captar en vídeo la balena. Els catxalots són cetacis de grans dimensions, que poden arribar als 20 metres de llarg i pesar fins a 50 tonelades. Junt amb els rorquals són les balenes més comunes d'aquest sector del mediterrani, però són molt cares de veure, ja que poden passar-se submergides fins a dues hores. "Poden baixar fins a 1.000 metres de profunditat, on s'alimenten sobretot de calamars", explica Gubern. La presència del catxalot a una distància relativament propera a la costa de Mataró es deu a l'existència d'aquests canons, un accident geogràfic submarí que, malgrat situar-se tan sols a 12 milles de la ciutat, arriba a profunditats de més de 1.500 metres. "És aquí on poden trobar aliment, sense ells no podríem pas trobar les balenes en aquest sector", destaca el mataroní. Els catxalots a vegades naveguen en grups familiars de cinc o sis membres, però l'exemplar de Mataró va ser vist en solitari. "Va ser molt espectacular, perquè el vam veure saltar, projectant-se gairebé del tot fora de l'aigua", explica Gubern. La normativa establerta pel Ministeri de Medi Ambient indica que les embarcacions no poden acostar-se a més de 15 metres de l'animal, però un cop van parar el motor del vaixell, el cetaci se'ls va acostar encara més. "El seu avistament és un trofeu molt preuat", reconeix Gubern, ja que des de Posidònia21 mai n'havien vist cap en aquestes circumstàncies. L'estiu de l'any passat va aparèixer un catxalot mort a la platja del Varador, motiu pel qual es va haver de prohibir el bany. "Són espècies molt difícils de controlar i de fer-los seguiment", afegeix. L'avistament del catxalot es va produir des del vaixell científic Vell Marí, que l'associació Posidònia21 ha recuperat per a dur a terme activitats divulgatives i de conscienciació de la necessitat de protegir el medi ambient i l'ecosistema submarí de la comarca. Posidònia21 duu a terme diverses campanyes en aquest sentit, enfocades sobretot a les escoles del Maresme.

Llegiu més a: Capgròs.com - El diari digital de Mataró i el Maresme

 

Detingut a la platja de Mataró després de robar a un passatger de Rodalies

dimecres, 27 de maig de 2020 11:49
La Policia Local de Mataró va detenir ahir dimarts, dia 26 al vespre un home a la platja del Varador, després que hagués comès un furt en un tren de rodalies i hagués escapat amb el botí quan el comboi es va aturar a l'estació de la capital del Maresme. Els fets van tenir lloc cap a les 20.30h i van generar força expectació, ja que la detenció es va produir al front marítim en un moment que era ple de ciutadans passejant o fent esport ja que coincideix amb la franja horària en la que estan permeses aquestes activitats. Segons fonts de l'Ajuntament, el detingut presumptament va robar una motxilla a un passatger del tren de la línia R1 de Rodalies que connecta Barcelona amb el Maresme. El lladre va aprofitar que el comboi s'aturava a l'Estació de Mataró per sortir corrent amb la motxilla. Durant la fugida es va desprendre de la motxilla, que va ser recuperada per un ciutadà. Finalment l'home va ser apresat per una patrulla de la Policia Local. La notícia es produeix en uns dies on s'acumulen successos com ara furts i robatoris a la capital del Maresme, que han generat força alarma entre els veïns.

Llegiu més a: Capgròs.com - El diari digital de Mataró i el Maresme

 

Consells per tornar a fer esport després del confinament

dimecres, 27 de maig de 2020 11:27
Durant aquests mesos de confinament pel coronavirus s'ha vist reduït la llibertat de la pràctica d'exercici. Si bé és cert que han augmentat les classes dirigides online, tampoc no ens hem pogut desplaçar més enllà dels metres quadrats de casa. Amb la desescalada, tant esportistes habituals com nous, han sortit al carrer amb ganes de practicar esport a l'aire lliure. L'entusiasme, el fet d'haver estat molt temps a casa i la realització de l'esport a l'asfalt del carrer, pot provocar algunes lesions. Per això cal seguir algunes pautes. Si s'han tingut patologies o molèsties prèvies: és important que abans de començar a fer esport ho consultis amb el teu metge i/o fisioterapeuta. D'aquesta forma també sabràs amb certesa quins exercicis pots fer, la intensitat i com detectar si estàs sobrecarregant alguna zona. Activitat progressiva: no vulguis començar amb el mateix ritme o superior que portaves abans del confinament. Es recomana iniciar amb exercicis suaus i d'una durada inferior. En aquest sentit és millor oblidar-se de moment de les marques personals i centrar-se en l'adaptació del cos. Compte amb l'impacte: portar el teu cos a impactes repetitius als quals ara no està acostumat, realitzar moltes repeticions d'un exercici o sobrecarregar els músculs amb massa pes, pot provocar una lesió que requerirà una recuperació i tractament que pot allargar-se setmanes. Estiraments i escalfament: és important realitzar estiraments abans i després de fer esport, encara que només tinguem la intenció d'anar a caminar. També cal realitzar un escalfament previ i progressiu si volem fer una rutina d'exercici més intensa com córrer, anar amb bicicleta, etc. Detectar molèsties: si has fet esport i després has començat a notar un dolor, molèstia, inflamació o anomalia, és important que ho consultis immediatament amb el teu metge i/o fisioterapeuta. Si no es tracten a temps, aquestes petites lesions poden desencadenar en una lesió més greu. Descansa: fonamental per recuperar-te i no sobre esforçar el cos. Pots combinar els dies que fas exercici de més intensitat amb d'altres on només vagis a caminar o facis alguna rutina lleugera.

Llegiu més a: Capgròs.com - El diari digital de Mataró i el Maresme

 

L'estiu es preveu complicat a les Rodalies del Maresme

dimecres, 27 de maig de 2020 10:09
L'estiu es preveu complicat per als usuaris de la línia de rodalies que uneix Barcelona amb el Maresme, arran de les obres que realitzarà Adif a l'estació de La Sagrera de la capital catalana. El trasllat de les vies d'ample convencional de les línies R1 i RG1 comportarà que es talli la circulació durant dos dies, del 25 al 27 de juliol, que es limiti la capacitat operativa i que calgui establir plans alternatius per garantir la mobilitat dels usuaris El procés de trasllat de les vies comportarà que el pròxim 25 de juliol s'hagi d'interrompre el trànsit ferroviari al sector durant un període de 48 hores, durant el qual es traslladarà la via 2 un màxim de cinc metres en una longitud de 200 metres i s'instal·larà un desviament provisional. D'aquesta manera, en un tram aproximat d'1,7 quilòmetres, la línia Barcelona-Mataró disposarà de via única durant uns tres mesos i mig amb l'objectiu que els trens circulin per l'interior del nou traçat sense parades a partir del pròxim mes de novembre. Amb aquesta planificació serà possible mantenir el tràfic de trens en les línies R1 i RG1 de Rodalies tot i que es reduirà de forma significativa la capacitat operativa. Per això s'establiran plans alternatius de mobilitat. Excavacions al túnel de La Sagrera Adif ha post en marxa aquesta setmana els treballs un cop finalitzat el procés d'excavació del recinte de l'estació -amb la retirada d'1,5 milions de m3 de terra i materials-, la finalització de la llosa de fondo –de 2,5 metres d'espessor de formigó armat- i el forjat que cobreix una superfície de 3,5 hectàrees al nivell de Rodalies. També s'han executat més de 82.000 m2 de pantalles. El nou traçat té una longitud d'1,98 quilòmetres des del triangle ferroviari fins la boca del túnel d'accés a l'estació del Clot-Aragó i hauria d'estar operatiu el pròxim novembre. En el nou traçat, la via descendirà en via doble fins l'interior de l'estructura de l'estació mitjançant una rampa del 3%, que en el futur estarà completament soterrada, donant continuïtat per la banda de Sants a la infraestructura subterrània que actualment finalitza sota el carrer Espronceda. A l'interior de l'estació, mitjançant el muntatge de via en placa de formigó, s'estan construint les quatre vies de la línia Barcelona-Mataró, de les que dues seran vies generals i dues d'estacionament. En total, es col·locaran 9,896 metres de carril i 11 desviaments o canvis d'agulla. Un cop completat el trasllat, prosseguiran les obres dels projectes d'accessos i estructura de l'estació amb l'execució de les següents fases: la primera d'elles correspondrà al trasllat de les vies del corredor d'ample convencional Barcelona-Granollers i la posterior, a la col·locació a la seva posició definitiva de les vies de la línia d'alta velocitat.

Llegiu més a: Capgròs.com - El diari digital de Mataró i el Maresme

 

Primeres mesures concretes per a la reactivació econòmica de Mataró

dimarts, 26 de maig de 2020 20:01
Els signants de l'històric acord per a la reconstrucció econòmica i social de Mataró es van posar mans a la feina el passat divendres 22, set dies després de la firma del document. El pacte subscrit per tots els grups municipals i agents econòmics i socials comportava la creació d'una Taula de Treball especifica que es va constituir en una primera reunió que ja ha començat a donar fruits: una primera bateria de 10 propostes específiques. Totes les parts representades a la Taula de Treball, que es reunirà quinzenalment i que s'obrirà a participació d'altres entitats i habilitarà altres fòrums de participació, van estar d'acord en una primera bateria de propostes de xoc davant la crisi econòmica derivada de la Covid-19. En aquest sentit es va validar una primera tanda de mesures, que seran les primeres del Pla de Reconstrucció que ha de sortir d'aquest òrgan. Tots els grups polítics de l'Ajuntament, els sindicats majoritaris i les dues patronals van donar el seu suport a aquest decàleg, que s'intentarà implementar el més aviat possible. !function(e,i,n,s){var t="InfogramEmbeds",d=e.getElementsByTagName("script")[0];if(window[t]&&window[t].initialized)window[t].process&&window[t].process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement("script");o.async=1,o.id=n,o.src="https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js",d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,"infogram-async"); mesures Infogram Comença la feina i es manté la unitat La validació d'aquestes 10 primeres mesures va ser objecte d'una primera reunió de la Taula de Treball en la que es va poder mantenir l'esperit d'unitat i concertació entre totes les parts. L'Alcalde David Bote vol agrair "l'esforç dels grups municipals i els agents econòmics, que treballen posant la ciutat de Mataró per davant de tot". D'entre totes les propostes l'Alcalde ressalta la línia de microcrèdits perquè pot ser molt necessària: "Ens podem trobar amb petites empreses que eren totalment viables econòmicament però i que a causa d'aquesta aturada en la producció i el consum, ara no ho siguin. Les hem d'ajudar", assegura Bote. Xesco Gomar, portaveu del PSC, assegura que "el més important de la Taula és que mantenim el to de consens quan comencem a parlar de mesures concretes: hi ha prudència i bona sintonia". També present al govern, el representant d'En Comú Podem Mataró Sergi Morales destacava "una molt bona predisposició de tots els presents a la taula per sumar en la reconstrucció". Francesc Teixidó, d'ERC, aposta per "aprofitar el gran banc d'idees que hi ha disponible amb exemples d'altres ciutats" i situa com a màxima priotitat "afavorir el comerç de proximitat i la salut econòmica d'autònoms i petits empresaris". Al seu torn, Alfons Canela de Junts per Mataró espera que la Taula "no només serveixi per proposar idees, també es pugui incidir en elements govern, pressupostos, inversions, fiscalitat o ordenances per fer que sigui potent". Cristina Sancho, de Ciutadans és optimista i espera que "la implicació i la voluntat d'arribar a acords es mantingui" durant tota la feina d'una Taula per la que demana "uns objectius i una metodologia clara". L'inici de la singladura de la Taula, que ha d'acabar amb un Pla de Reconstrucció Econòmica i Social també és ben vista pels agents socials que en participen. Joan Carles Codina, de PIMEC, es queda amb "l'esperit d'unitat" que es manté i creu que caldrà "posar en valor els punts forts de Mataró, com el mar, el port, la muntanya o la proximitat amb Barcelona" per elaborar l'estratègia de recuperació. Per la FAGEM, Roser Moré creu que les ajudes a les empreses van en molt bona línia i demana que es prengui en consideració als gremis i associacions d'empresaris per no doblar apostes que ja es duen a terme. "Volem ser part activa dels estudis i directoris que es facin com a coneixedors de la realitat, és millor col·laborar que no pas repetir esforços", assegura. Des dels sindicats majoritaris el desig és que la Taula pugui mantenir-se operativa i no trobi topalls. "La reunió va ser útil perqupe abandonava el discurs retòric i ens situàvem en la realitat" explica Gonzalo Plata, de CCOO que espera que s'incideixi en temàtiques com l'economia submergida o el suport "a una indústria verda, circular i responsable". Lluís Torrents, d'UGT voldrà situar sobre la taula "mesures concretes destinades a augmentar el consum intern en clau de proximitat" i fa una alerta a tot el que pugui sortir del grup: "Farà falta finançament que acompanyi les mesures o correm el risc de fer una foto i no una taula efectiva si no queda clar com es finança tot". L'Observatori de la Covid-19, una eina d'anàlisi precís Quina ha estat realment l'afectació de la Covid-19 al dia a dia de Mataró? La resposta a aquesta pregunta no és només una ni, sobretot, és una resposta estàtica. Per poder pal·liar els seus efectes i poder elaborar propostes per a la reconstrucció, la Taula de Treball i tot l'Ajuntament s'ha dotat d'una eina d'anàlisi precís que recull els efectes que ha tingut la pandèmia en el funcionament de la ciutat. Consultable a la web municipal, l'Observatori permet poder fer un seguiment dels principals indicadors en matèria social, salut i sobretot econòmica de la ciutat de manera que radiografia amb exactitud. Es presenta per tant com un instrument àgil i flexible, que adapti el seu nivells d'anàlisi, format i periodicitat a les necessitats d'elaboració i seguiment del Pla de Reconstrucció Social i Econòmica de Mataró. L'Observatori és una eina pública on es pot consultar paràmetres com el casos de Covid-19 a la ciutat, el nombre de persones a l'atur o subjectes a ERTOs o índexs com la intensitat de circulació per l'autopista o les emissions de CO2. Són tots aquests índexs dinàmics que permeten fer-se una idea de l'afectació real en la societat i l'economia que té la crisi sanitària. !function(e,i,n,s){var t="InfogramEmbeds",d=e.getElementsByTagName("script")[0];if(window[t]&&window[t].initialized)window[t].process&&window[t].process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement("script");o.async=1,o.id=n,o.src="https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js",d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,"infogram-async"); Observatori Covid-19 Mataró Infogram

Llegiu més a: Capgròs.com - El diari digital de Mataró i el Maresme

 

Pàgina 1 de 5

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>
Bàner

El temps

Soporte OnLine

Assistencia Técnica

Centre de formació

Segueix-nos a ...
Catálogo de Ofertas
de SIL Informática

Alta en la lista de suscripción
Nombre:
email:

Baja en la lista de suscripción
email:   

Anuncis

SIL Informàtica Canet
Tot en informàtica de consum i de empresa.
Carrer Bofill i Matas, 3
08360 - Canet de Mar - Barcelona
Tel: 93 794 08 96
mari@infomercat.com
Pere Arañó Planas Assessor, S.L.P.U.
Assessoria jurídica, fiscal, laboral i comptable. Administració de comunitats i serveis immobiliaris.
Ronda Sant Domènec, 18
08360 - Canet de Mar - Barcelona
Tel: 93 794 27 21 - Fax: 93 794 05 98
IDMTC
Treballs de restauració de façanes i interiors d'habitatges, pintura decorativa i muntatges de produccions gràfiques per a publicitat, moda, etc.
Carrer Nou, 43
08360 - Canet de Mar - Barcelona
Tel: 93 795 42 31 - Fax: 93 795 42 31 Tel. mobil: 607 471 371
Finques Sant Cebrià
La teva immobiliària del Maresme: Cases, pisos, xalets i locals comercials.
Av. Maresme, 11-13
08396 - Sant Cebrià de Vallalta - Barcelona
Tel: 93 763 14 73 - Fax: 93 763 06 00
J. Pedrero e hijos, s.l.
Transport i Venda d'Àrids. Moviment de Terres. Murs de Conteción i Rocalles. Containers.
Carrer Cuba, 1
08360 - Canet de Mar - Barcelona
Tel: 93 794 16 05 - Fax: 93 794 16 05
Barcelona Taurina
La web taurina de Alberto Faricle
Desde mi optica
Visita nuestra web

Internet Speedtest

You are here:   Inici