Google

Objectiu: reforçar el Maresme com a punt de destinació turística de referència

dimecres, 19 de desembre de 2018 10:47
Promocionar i millorar la qualitat del Maresme com a destinació turística. Aquest és l'objectiu del Pla d'Accions de 2019 que ha aprovat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. De cara a fomentar aquest sector, clau en l'economia i la projecció de la comarca, s'han establert quatre objectius estratègics i diverses accions anuals. Durant l'any 2019 està previst l'organització de taules de treball en diferents matèries (gastronomia, cultura, turisme esportiu); l'ampliació dels Punts d'Informació Turística (PITs); la realització d'un estudi de reputació online a la comarca; l'actualització del Pla Estratègic 2018-2022; la celebració d'una trobada de bloguers de tot Espanya (amb l'Associació de Bcn Travel Bloggers); la realització de fires comercials, concursos i promocions; la incorporació d'un tècnic de Turisme Comarcal o les Jornades de difusió Laietània (Festival Laietània). El Pla aposta per mantenir iniciatives ja existents com el Maresme Film Comission; la trobada de velers centenaris, la Maresmar o la promoció de la Guia de la Iaia. El president del Consorci, Joaquim Arnó, va explicar que una de les finalitats del pla és fer que el Maresme "avanci cap a un nou model de turisme", cosa que es pretén aconseguir "implicant, cada vegada més, la participació dels Ajuntaments, de les entitats, del sector privat i, sobretot, dels habitants i visitants del Maresme". Pel que fa als objectius anuals a complir al llarg d'aquest 2019, el Consorci s'ha marcat, per exemple, augmentar les accions de promoció en els mercats més propers i col·laborar amb les administracions superiors en els mercats de mitja i llarga distància. La presentació del Pla d'Accions de 2019 del Consorci va tenir lloc dilluns passat, dia 17, a la Fundació Palau de Caldes d'Estrac, un dels divesos indrets que són reclam turístic de la comarca

Llegiu més a: Capgròs.com - El diari digital de Mataró i el Maresme

 

Una setmana perquè els propietaris de mascotes coneguin els seus drets i deures

dimecres, 19 de desembre de 2018 10:47
A Mataró hi ha 3.495 animals de companyia censats, 3.400 dels quals són gossos. Es calcula, però, que la xifra total de gossos que hi ha a la ciutat volta els 10.000. Així que n'hi ha un per aproximadament cada tres llars de la ciutat. Xifres que demostren la importància que té la gestió d'aquest àmbit de cara a garantir el benestar de les mascotes i alhora la convivència ciutadana. Perquè un gos mal cuidat o sense les mesures de seguretat adequades pot ser un problema greu. L'objectiu és donar a conèixer el que preveu l'ordenança de tinença d'animals de companyia L'Ajuntament de Mataró va aprovar l'any passat la nova ordenança de tinença d'animals de companyia, que regula la interacció de les mascotes amb les persones i el medi urbà, preservant la salut pública i la seguretat, i alhora garantir el benestar dels propis animals. Un document que fixa, qüestions com l'obligatorietat de censar la mascota, l'espai necessari per acollir-la, les mesures per evitar les molèsties veïnals o què cal fer per netejar els excrements i orins a la via pública, entre d'altres. De cara a fer difusió dels drets i deures dels propietaris de mascotes, el consistori ha decidit obrir un punt d'informació de tinença responsable d'animals domèstics. Estarà instal•lat del 17 al 23 de desembre al Nou Parc Central, a l'antic quiosc del GIMM, i es completarà amb una jornada lúdica el diumenge 23. Durant tots aquests dies hi haurà tècnics municipals que resoldran dubtes de tota mena, especialment orientats a la campanya de Nadal, quan moltes famílies opten per portar una mascota a casa. En aquest sentit els consells se centraran en fomentar l'adopció de gossos i gats dels centres d'acollida municipals, enlloc de la compra. S'informarà sobre els requisits, els preus, les condicions o les avantatges fiscals que suposa l'adopció, entre d'altres. Cal tenir en compte, per exemple, que els animals de difícil adopció, com ara els gossos de races potencialment perilloses, d'edat avançada o amb problemes de comportament, tenen preus molt reduïts. El diumenge 23 s'oferirà tallers gratuïts d'ensinistrament de gossos Al quiosc també s'hi podran fer consultes sobre quins són els drets i les obligacions dels propietaris, com ara els processos a seguir per censar els animals (es podrà fer allà mateix), les normes bàsiques de convivència i benestar animal, les sancions que es poden aplicar per incompliment de la normativa, o els consells a l'hora de comprar un animal. També s'oferirà informació sobre els nous correcans que s'han obert a la ciutat. Mataró compta amb nou espais repartits per diferents barris on els gossos poden circular lliures sense corretja.

Llegiu més a: Capgròs.com - El diari digital de Mataró i el Maresme

 

La Trama, al passeig Cabanelles, deixar d'estar okupada tres anys després

dimecres, 19 de desembre de 2018 10:32
L'Ateneu Popular La Trama deixa d'existir. Els seus responsables han decidit posar fi a l'ocupació de la fàbrica del Passatge Cabanellas, que s'ha dut a terme des de l'any 2015, després que l'immoble portés 10 anys abandonat. En un comunicat, els col·lectius que ocupen l'edifici constaten que l'espai ja no compleix amb les necessitats dels moviments i de les lluites socials a Mataró. Afirmen que ja no poden sostenir el manteniment d'un immoble de 2.000m2 en estat precari. L'ocupació de La Trama va ser objecte d'un judici on diversos dels ocupants van ser acusats d'usurpació per part dels propietaris de la nau, però finalment van ser absolts, segons expliquen en el comunicat. En el mateix s'apunta que s'ha engegat un nou procés de desallotjament, però que aquest no és el motiu pel qual marxen.

Llegiu més a: Capgròs.com - El diari digital de Mataró i el Maresme

 

Mor als 94 anys Francisco Ruz, fundador de la botiga mataronina Bolsos Ruz

dimecres, 19 de desembre de 2018 10:27
El comerciant mataroní Francisco Ruz, propietari de l'emblemàtica botiga Bolsos Ruz, ha mort a l'edat de 94 anys. Ruz, sabater d'ofici, va fundar Bolsos Ruz al carrer Barcelona número 49, el mateix que ocupa la botiga actualment, avui gestionada per dos dels seus fills. Més de 60 anys ininterromputs oferint als clients tota mena de bosses, carteres, articles de viatge i altres complements. Ruz, d'altra banda, era un gran aficionat a l'hora de crear passatemps, quelcom que el va vincular durant més d'una dècada amb la revista Capgròs, per la qual va fer els mots encreuats.

Llegiu més a: Capgròs.com - El diari digital de Mataró i el Maresme

 

MANEL ESTREMS BARTRAS

dimecres, 19 de desembre de 2018 09:28
 

FRANCISCO RUZ TORRES

dimecres, 19 de desembre de 2018 09:28
 

FRANCISCO CIRIZA FONTANILLAS

dimecres, 19 de desembre de 2018 09:28
 

TERESA ABRIL BRUGUET

dimecres, 19 de desembre de 2018 09:25
 

ANTONIO PALOS LAOSA

dimecres, 19 de desembre de 2018 09:25
 

ANA-MARIA CALBETÓ GALIANA

dimecres, 19 de desembre de 2018 09:25
 

Pàgina 1 de 8

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Següent > Final >>
Bàner

El temps

Soporte OnLine

Assistencia Técnica

Centre de formació

Segueix-nos a ...
Catálogo de Ofertas
de SIL Informática

Alta en la lista de suscripción
Nombre:
email:

Baja en la lista de suscripción
email:   

Anuncis

SIL Informàtica Canet
Tot en informàtica de consum i de empresa.
Carrer Bofill i Matas, 3
08360 - Canet de Mar - Barcelona
Tel: 93 794 08 96
mari@infomercat.com
Pere Arañó Planas Assessor, S.L.P.U.
Assessoria jurídica, fiscal, laboral i comptable. Administració de comunitats i serveis immobiliaris.
Ronda Sant Domènec, 18
08360 - Canet de Mar - Barcelona
Tel: 93 794 27 21 - Fax: 93 794 05 98
IDMTC
Treballs de restauració de façanes i interiors d'habitatges, pintura decorativa i muntatges de produccions gràfiques per a publicitat, moda, etc.
Carrer Nou, 43
08360 - Canet de Mar - Barcelona
Tel: 93 795 42 31 - Fax: 93 795 42 31 Tel. mobil: 607 471 371
Finques Sant Cebrià
La teva immobiliària del Maresme: Cases, pisos, xalets i locals comercials.
Av. Maresme, 11-13
08396 - Sant Cebrià de Vallalta - Barcelona
Tel: 93 763 14 73 - Fax: 93 763 06 00
J. Pedrero e hijos, s.l.
Transport i Venda d'Àrids. Moviment de Terres. Murs de Conteción i Rocalles. Containers.
Carrer Cuba, 1
08360 - Canet de Mar - Barcelona
Tel: 93 794 16 05 - Fax: 93 794 16 05
Barcelona Taurina
La web taurina de Alberto Faricle
Desde mi optica
Visita nuestra web

Internet Speedtest

You are here:   Inici